Jurnal de campanie – Ziua 9

Hristos a înviat! În prima zi de Paște, după ce am luat masa cu familiile noastre, ne-am întors la cortul din Piața Civică pentru a continua strângerea de semnături pentru inițiativa cetățenească ”Fără penali în funcții publice”. Pentru noi a fost, până la urmă, o bună șansă de a împușca doi iepuri deodată: am mai ”dat jos” din drobul și cozonacul de Paște și am continuat totodată revoluția morală a cetățenilor onești.

Așa cum vă anunțam și ieri, am început să mergem și prin oraș, deocamdată doar cu o echipă mobilă, însă niște tineri inimoși ne-au dat o veste și mai bună: ni se vor alătura și vor strânge și ei semnături alături de noi, deci grupul vesel se va mări în zilele următoare. Urmăriți tricourile ”Fără penali” prin oraș!

Dacă în care vreți să strângeți și voi semnături, puteți descărca listele necompletate de pe https://farapenaliinfunctiipublice.ro. Tot acolo găsiți un tutorial despre cum trebuie completate listele, instrucțiunile fiind foarte importante pentru a eliminat riscul ca semnăturile să fie invalidate.

Mergem mai departe, avem 20.000 de semnături de strâns la Tulcea! USR e iar in fruntea unei revoluții morale a cetățenilor cinstiți. Haideți să facem revoluție pe termen lung, să ne organizăm.

Veniți în USR Tulcea: www.tulcea.usr.ro/inscriere

Vom fi pe stradă și în Piața Civică și mâine. Și poimâine. Cât va fi nevoie.

#FărăPenali