Drumul ecologic Nufăru – Sulina

Drumul ecologic Nufăru – Sulina

Echipele USR Sulina și USR Tulcea au finalizat documentul pentru susținerea proiectului: “Drumul ecologic Nufăru – Sulina”.

Acest document va ajunge la europarlamentarii români și la persoane cu putere de decizie din județul nostru. Astăzi, documentul a fost depus la registratura Consiliului Județean Tulcea pentru includerea în master planul Regiunii de Dezvoltare Sud-Est.

Invităm locuitorii deltei să îl citească și să ne împărtășească impresiile. Suntem siguri că în primele două pagini își vor regăsi oful de o viață. Noi, ca filiale ale unui partid modern, ne facem datoria și încercăm să ajungem la factorii de decizie, făcându-le cunoscută situația locuitorilor din deltă.

Desigur, știm că acest proiect pare un vis frumos al unor tineri entuziaști. Din izolarea de la Sulina unde sunt oameni care abia dacă ajung la Tulcea o dată pe an, pare chiar o nuvelă științifico-fantastică. Dar, oamenii care îl propun și cei care îl susțin, au umblat mult prin Europa, au văzut că se poate, și își doresc să abordeze subiectul într-o manieră modernă, ecologică și constructivă.

Îi uram succes colegului nostru Dan Sipatchin candidatul USR pentru Primaria Sulina si echipei USR Sulina, în realizarea acestui proiect.

Documentul poate fi consultat folosind urmatorul link: tulcea.usr.ro/download/8096