Filiala USR Tulcea isi mareste prezenta in judet printr-o noua filiala. USR Isaccea.  Invitat, Vlad Gheorghe candidat al alianței 2020 USR Plus, la alegerile europarlamentare.

Filiala USR Tulcea isi mareste prezenta in judet printr-o noua filiala. USR Isaccea. Invitat, Vlad Gheorghe candidat al alianței 2020 USR Plus, la alegerile europarlamentare.

Sambata 30 martie, împreună cu viitorul parlamentar european Vlad Gheorghe al alianței 2020 USR Plus am participat la înființarea Filialei Locale USR Isaccea. Pe langa membrii fondatori ai filialei USR Isaccea, au fost prezenti mai multi membri ai filialei locale USR Tulcea si a Biroului judetean USR Tulcea. Au fost discutate teme locale și modul în care USR se va implica în administrația publică, pentru rezolvarea subiectelor locale de interes cetatenesc.
Eforturile echipei de dezvoltare USR Tulcea, condusa de Dorin Tudor, de a fi mai aproape de catatenii din Judetul nostru si de a crea filiale in localitatile judetului Tulcea, au inceput sa-si arate rezultatele.
Dorim cu aceasta ocazie sa transmitem un apel pentru toti cetatenii care considera ca Romania se afla pe un drum periculos catre autodistrugere. Veniti alaturi de noi si prin efort colectiv sa reusim sa stopam distrugerea Romaniei si sa incepem reconstructia ei.
Dupa-amiaza echipa aliantei 2020 USR Plus impreuna cu Vlad Gheorghe, candidatul aliantei la alegerile europarlamentare, au participat la sediul USR Tulcea str. Nicopol nr. 17, la o discutie despre justiție, reforma constituțională și ce va face USR+ în parlamentul european.
Subiectul justitiei, este unul mult discutat in media romaneasca. In ciuda faptului ca toti reprezentantii puterii se declara pentru lupta impotriva coruptiei, masurile legislative impuse de alianta PSD ALDE in ultimii ani, au fost pentru protejarea politicienilor implicati in dosare de coruptie. In rest sunt doar vorbe si manipulare.