Caravana Alianței USR PLUS 2020, va veni la Tulcea

Alianta USR PLUS 2020 va invita miercuri 24 aprilie 2019 la ora 11 in Piata Civica a municipiului Tulcea, sa cunoasteti candidatii Aliantei.
Printre candidatii propusi de Alianta USR PLUS 2020 este si tulceanca Elena Uram. Atat ea cat si intreaga caravana vor sa le transmita tulcenilor ca Uniunea Europeana nu este despre altii ci despre ei.
Pana in acest moment reprezentantii Romaniei in Parlamentul European nu au stiut sa lupte pentru apararea intereselor noastre in Uniunea Europeana. Vino sa cunosti candidatii Aliantei USR PLUS 2020 pentru a afla cum iti pot apara ei drepturile si ce pot face ei pentru tine in Parlamentul European.

Vor participa: Dacian Ciolos, Dragoș Pîslaru, Nicu Ștefănuță, Alin Mituța, Naomi Reniuț, Oana Țoiu, Radu Mihaiu, Silviu Gurlui, Elena Uram, Teodora Stoian, Octavian Berceanu.
Obiectivul propus este de a interactiona cu un numar cat mai mare de cetateni.

” In calitate de candidat imi iau angajamentul ca impreuna cu echipa Aliantei USR PLUS 2020 sa facem tot efortul, astfel incat la momentul negocierii bugetului Uniunii Europene sa se asigure fonduri europene destinate reinnoirii si retehnologizarii flotei fluviale. La Tulcea se construiesc nave dar nu exista fonduri europene care sa permita companiilor romanesti sa achizitioneze nave de mare tonaj sau motoare performante. Trebuie alocate fonduri pentru dragarea intregului curs al Dunarii. Transportul pe Dunare poate deveni cea mai importanta sursa de crestere economica, atat pentru judetul Tulcea cat pentru toate judetele sudice, riverane.” Elena Uram, Presedinte al Filialei USR Tulcea,
Dupa-amiaza, caravana se va deplasa la Casimcea, unde candidații Alianței USR-PLUS la alegerile europarlamentare vor discuta cu fermierii din zona, problemele reale cu care se confruntă agricultura.
Ca teme de discuție, se va pune accent pe masuri de dezvoltarea fermelor vegetale, zootehnice sau mixte prin absortie fonduri europene, masuri pentru combaterea secetei prin refacerea sistemelor de irigații, noua politică agrară respectiv situația subvențiilor.
“In calitate de presedinte a organizației Casimcea de profesie inginer agronom, care își desfășoară activitatea în domeniu agricol ocupanduse in special de cultivarea cerealelor si plantelor oleaginoase, doresc sa vin ajutorul colegilor fermieri din județul Tulcea cu soluții reale si realizabile pentru eficientizarea domeniului agricol cu ajutorul colegilor din alianță USR PLUS care vor propune in parlamentul european doleanțele fermierilor.” Cristian Pârvulescu, presedintele Biroului Local USR Casimcea.
Program Caravana europarlamentare
24 aprilie @ 11:00 – 18:00
Participanți:
Dacian Ciolos, , Dragoș Pîslaru, Nicu Ștefănuță, Alin Mituța, Naomi Reniuț, Oana Țoiu, Radu Mihaiu, Silviu Gurlui, Elena Uram, Teodora Stoian, Octavian Berceanu
11:00 SOSIRE TULCEA
11:00 – 12:45 INTALNIRE CU OAMENII IN 2 LOCATII INTRE CARE NE VOM DEPLASA PE JOS: PIATA NOUA SI PIATA CIVICA
13:45 – 15:00 DEPLASARE SPRE CASIMCEA
15:30 – 17:30 CASIMCEA – INTALNIRE CU FERMIERII – DISCUTII PE TEMA AGRICOLA