Cea mai mare consultare civică din istoria politică a României începe duminică, în Piața Civică!

La un an de la alegerile parlamentare, Uniunea Salvați România lansează, peste tot în țară, campania ”USR e vocea ta!”. Ca atare, membrii filialei Tulcea vor fi, duminică, de la ora 10.00, în Piața Civică. Te așteptăm la cortul USR!

Sute de chestionare, din totalul de 30.000 la nivel național, vor fi completate la Tulcea, ca urmare a dialogurilor cu cetățenii. Vom discuta despre nevoile oamenilor, despre ideile lor pentru o mai bună guvernare. Vom pune împreună bazele schimbării și vom pregăti o guvernare a cetățenilor, după viitoarele alegeri. Vedem în aceste zile limitele unei guvernări izolate de cetățeni.

De duminică și până în martie 2018, membrii USR Tulcea vor împărți simpatizanților un ziar dedicat și pliante de prezentare a activității noastre la un an de la înființare.

În primăvară, USR va prezenta la nivel național rezultatele acestei consultări, care va lua în considerare opinia câtorva zeci de mii de cetățeni contactați de membrii și voluntarii USR.

Ziua de duminică se va încheia cu evenimentul ”Ziua Porților Deschise la USR Tulcea”, zi în care simpatizanții noștri sunt invitați să se întâlnească cu membrii și liderii filialei noastre la sediul de pe strada Nicopol, nr. 17 (colț cu str. Traian), începând cu ora 16.00.